AtoP is specialist in het geven van Ďhands-oní ondersteuning en bedrijfsadvies binnen het MKB.
Al onze bedrijfsadviseurs zijn geaccrediteerd door het IIB (Institute for Independent Business) en zijn derhalve hoog gekwalificeerde en ervaren ondernemers.

De mission statement van AtoP is Access to Progress, wat wil zeggen dat wij voor u de opstap tot vooruitgang willen zijn. Vooruitgang binnen uw bedrijf op het gebied van financiŽn, productie, communicatie, kwaliteit, veiligheid, verkoop om enkele gebieden te noemen. Maar ook vooruitgang voor uzelf als ondernemer op het gebied van overzicht over uw bedrijf, de markt, uw kansen en uw bedreigingen en niet te vergeten uw quality time voor uw familie. Alleen als wij u of uw onderneming vooruit kunnen helpen zullen we een samenwerking aangaan en indien nodig continueren.

Het uitgebreide IIB-netwerk van ervaren ondernemers, directeuren, leidinggevenden en specialisten uit het MKB waar wij deel van uitmaken kan u met raad en daad ondersteunen. De meeste uitdagingen en problemen die zich in het bedrijfsleven kunnen voordoen hebben deze ondernemers reeds zelf meegemaakt en verholpen.